I dag är en historisk dag…

Kanske inte att jämföra med slaget vid Waterloo eller dagen D, men ändå. I dag är det premiär för Ingenjörens alldeles egen blogg!

Det händer ofta att vi som arbetar på redaktionen får tankar och idéer som inte klär i vare sig magasinskostym eller nyhetsdräkt. Idéerna och tankarna blir liggande, kanske diskuterade lite kring fikabordet, men till slut bortglömda.

Inte längre. Ingenjoren bloggar kommer att bli forumet där alla dessa tankar och idéer kläs i skriftspråk och skickas ut i (cyber-) verkligheten. Utan skyddnät eller rustning. Vi kommer att skriva om teknik, fackliga frågor, arbetsmarknad, forskning – kort sagt, allt viktigt här i livet. Och egentligen allt som vi redan sedan tidigare skriver om här på hemsidan, fast bara mer personligt och reflekterande. Och utan att det behöver ha något som helst nyhetsvärde!

Självklart vill vi att du som läsare är med och formar detta nya forum. Kom med tips, kommentera, sprid på facebook och twitter.

Nu kör vi.

Lämna en kommentar

Senaste nytt

På tur i liten bil

Ingenjören tar semester – vi ses igen den 12 augusti!

Följ oss gärna på Facebook och Linkedin där vi lägger ut lästips hela sommaren. Här på Ingenjören.se är vi tillbaka den 12 augusti. Trevlig sommar! (inne i inlägget finns länkar till vår sida på Facebook och Linkedin)
Fler artiklar