Vad vill du läsa om i Ingenjören? Tipsa och vinn ”Ingenjörsgympa”

Mejla dina tips till Ingenjören och var med i utlottningen av ett klurigt, annorlunda träpussel.

Ingenjören jobbar hela tiden för att göra tidningen så relevant som möjligt för medlemmarna. Nu vill vi ha din hjälp att göra den ännu bättre.   

Vi på Ingenjören får in en hel del tips, önskemål och synpunkter från läsarna. Men vi vill ha ännu fler. Därför lottar vi ut fem exemplar av den roliga utmaningen Ingenjörsgympa från Sveriges Ingenjörer bland dem som ger oss tips.

Ingenjörsgympa är ett klurigt, annorlunda träpussel. Sju bitar ska sättas ihop till en liten kub på 3×3 centimeter. Och det finns 240 sätt att göra det på. Bitarna kan också användas för att göra en mängd andra 3D-former.

Mejla dina tips till Ingenjören senast torsdag 29 februari så deltar du i utlottningen.

Tipsa oss om nästan vad som helst. Här är några exempel:

  1. Har du varit med om något som du tror att andra skulle vilja läsa om? Det kan vara en händelse i livet som fick dig att byta karriärspår. Kanske har du en diagnos eller en annan utmaning som påverkar dig i jobbet. Eller något helt annat.
  2. Finns det problem eller irritationsmoment på din arbetsplats som du vill att vi ger tips om hur man kan lösa?
  3. Är du fackligt förtroendevald på din arbetsplats? Vad har uppdraget gett dig? Har ni kunnat påverka något eller förhandlat bättre villkor för medlemmarna?
  4. Finns det ämnen som Ingenjören inte skriver om men borde skriva om? Berätta.

Om du vill skriva mer om vad du tycker om tidningen utöver frågorna så får du gärna göra det också.

Mejla oss på ingenjoren@sverigesingenjorer.se och skriv ”Tips” i ämnesraden, eller fyll i formuläret här nedan:

Kontakt – Ingenjören (ingenjoren.se)

Lämna en kommentar

Senaste nytt

  • ”Digital övervakning på kontor är vanligare än de flesta inser”

    ”Digital övervakning på kontor är vanligare än de flesta inser”

    Arbetsgivaren kräver att alla som jobbar hemma är inloggade i teams med kameran på. Programvara på datorn spelar in vad du skriver och vilka webbsidor du besöker. Med AI kan chefen snabbt sammanställa den digitala övervakningen. Men vad är tillåtet? Och används det här verkligen i Sverige?
  • Behöver du fråga facket? Testa chattboten Vektor     

    Behöver du fråga facket? Testa chattboten Vektor     

    Nu kan du få svar dygnet runt på enklare frågor om arbetsrätt och medlemskapet i Sveriges Ingenjörer. Det är chattboten Vektor som svarar och du kan ställa frågor både på svenska och engelska.
  • Studenter startade eget i Kenya: ”Det var en chans i livet"

    Studenter startade eget i Kenya: ”Det var en chans i livet"

    För sju år sedan studerade de till civilingenjörer vid Linköpings universitet. Idag driver de en fabrik med drygt 250 anställda som tillverkar elmotorcyklar i Nairobi. ”Jag tror att man måste vara lite naiv för att göra en sådan här grej” säger Mikael Gånge, en av grundarna till Roam.
  • Arbetsgivarna där ingenjörsstudenter helst vill ha jobb

    Arbetsgivarna där ingenjörsstudenter helst vill ha jobb

    Saab Defence & Security är i år den populäraste arbetsgivaren bland både civilingenjörs- och högskoleingenjörsstudenter. Se vilka arbetsgivare som har klättrat eller rasat i popularitet bland civil-, högskoleingenjörs- och it-studenter.
  • May: News from Ingenjören in English

    May: News from Ingenjören in English

    Increasing unemployment figures • How to include colleagues with autism and ADHD • This is how much engineers who are managers earn • Sweco engineer on being given notice of strike • Are you lacking training in AI? You are not alone • 9 quick steps for salary negotiations
I augusti kommer Kiruna kyrka flyttas till stadens nya centrum. Illustrationen ovan är från LKAB:s animerade film av flyttvägen. Till höger: Kjell Olovsson, projektchef på Veidekke.

Nu förbereder ingenjörerna flytten av Kiruna kyrka

Den 19-20 augusti är det dags. 600 ton trä, en skör altartavla och en transport i rekordformat gör flytten av Kiruna kyrka till en ingenjörsutmaning utöver det vanliga. Kjell Olovsson, projektchef på Veidekke berättar vilka tekniska utmaningar som måste lösas.
Fler artiklar