Vad vill du läsa om i Ingenjören? Tipsa och vinn ”Ingenjörsgympa”

Mejla dina tips till Ingenjören och var med i utlottningen av ett klurigt, annorlunda träpussel.

Ingenjören jobbar hela tiden för att göra tidningen så relevant som möjligt för medlemmarna. Nu vill vi ha din hjälp att göra den ännu bättre.   

Vi på Ingenjören får in en hel del tips, önskemål och synpunkter från läsarna. Men vi vill ha ännu fler. Därför lottar vi ut fem exemplar av den roliga utmaningen Ingenjörsgympa från Sveriges Ingenjörer bland dem som ger oss tips.

Ingenjörsgympa är ett klurigt, annorlunda träpussel. Sju bitar ska sättas ihop till en liten kub på 3×3 centimeter. Och det finns 240 sätt att göra det på. Bitarna kan också användas för att göra en mängd andra 3D-former.

Mejla dina tips till Ingenjören senast torsdag 29 februari så deltar du i utlottningen.

Tipsa oss om nästan vad som helst. Här är några exempel:

  1. Har du varit med om något som du tror att andra skulle vilja läsa om? Det kan vara en händelse i livet som fick dig att byta karriärspår. Kanske har du en diagnos eller en annan utmaning som påverkar dig i jobbet. Eller något helt annat.
  2. Finns det problem eller irritationsmoment på din arbetsplats som du vill att vi ger tips om hur man kan lösa?
  3. Är du fackligt förtroendevald på din arbetsplats? Vad har uppdraget gett dig? Har ni kunnat påverka något eller förhandlat bättre villkor för medlemmarna?
  4. Finns det ämnen som Ingenjören inte skriver om men borde skriva om? Berätta.

Om du vill skriva mer om vad du tycker om tidningen utöver frågorna så får du gärna göra det också.

Mejla oss på ingenjoren@sverigesingenjorer.se och skriv ”Tips” i ämnesraden, eller fyll i formuläret här nedan:

Kontakt – Ingenjören (ingenjoren.se)

Lämna en kommentar

Senaste nytt

  • Så kan ingenjörer förbereda sig för AI-revolutionen

    Så kan ingenjörer förbereda sig för AI-revolutionen

    AI omvandlar ingenjörsrollen i snabb takt och öppnar upp nya möjligheter – men för att hänga med krävs spetskompetens och nyfikenhet. Frågan är: hur förbereder sig dagens ingenjörer för AI-revolutionen och framtidens arbetsuppgifter?
  • Så får du med NPF-diagnos stöd på jobbet

    Så får du med NPF-diagnos stöd på jobbet

    Var öppen med din NPF-diagnos så att du kan få rätt stöd, men akta dig för att få anpassningar inskrivna i anställningsavtalet. Det är några av råden från Sveriges Ingenjörers chefsjurist Heléne Robson.
  • Vad vet du om den svenska modellen?

    Vad vet du om den svenska modellen?

    De flesta regler som i praktiken rör arbete, lön och villkor i Sverige är inte de som står i lagboken. Lagarna har ersatts med kollektivavtal och det här kallas för den svenska modellen.
  • What do you know about the Swedish labour market model?

    What do you know about the Swedish labour market model?

    Most regulations related to employment, salary and benefits in Sweden are not regulated in law. The laws have been replaced by collective agreements and this is called the Swedish labour market model.
  • Ingenjörer rapporterar inte all sin tid

    Ingenjörer rapporterar inte all sin tid

    Övertid som göms undan i flextiden och övertidsavlösta som inte har koll på hur mycket de jobbar. Det blir många timmar som arbetsgivaren inte ser. ”Våra medlemmar är ibland för lojala” säger en förtroendevald som Ingenjören pratat med.