Hitta rätt kompetensutveckling

Sajten utbildning.se har lanserat en ny omarbetad hemsida med bättre sökfunktioner

Sajten utbildning.se har lanserat en ny omarbetad hemsida med bättre sökfunktioner.

utbildning.se kan anställda och företag leta efter kompetensutveckling och vidareutbildning. På sajten finns över 4000 utbildningar inom en rad olika område samlade, till exempel inom teknik, ekonomi, IT, projektledning och ledarskap. Den är ett försök att samla all vidareutbildning under ett tak. Sajten har varje månad omkring 80 000 unika besökare.

Nu har utbildning.se ny design och förbättrade filtreringsmöjligheter i sökprocessen. Inom kort kommer besökarna även att kunna filtrera sina sökningar utifrån pris och utbildningslängd.  

Varje år anordnar utbildning.se även en mässturné med besök på cirka 40 olika mässor för att berätta om utbildningsalternativ och inspirera fler att kompetensutveckla sig. Två gånger om året produceras Kompetensguiden, en tidning om utbildning och kompetensutveckling.

Kompetens är en färskvara och det gäller inte minst för ingenjörer.  På central nivå finns kompetensutvecklingsavtal men de tillämpas ofta dåligt lokalt på företagen. Bara fyra procent av ingenjörerna inom privat sektor är mycket nöjda med sin kompetensutveckling visar en enkätundersökning som Sverigse Ingenjörer nyligen har genomfört.

KV

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Här är de populäraste kurserna för yrkesverksamma ingenjörer

Här är de populäraste kurserna för yrkesverksamma ingenjörer

Många lärosäten satsar på kompetensutveckling av ingenjörer. Vi har tagit reda på vilka som är de populäraste kurserna som går att kombinera med jobbet. Se listan med nära 50 kurser i topp.
Fler artiklar