Saco-S kommer till dig

Har du som statligt anställd akademiker koll på vad ditt kollektivavtal innehåller? Eller undrar du om du ska bli medlem i ett akademikerförbund? Snart kommer Saco-S på turné och berättar sinverksamhet.Har du som statligt anställd akademiker koll på vad ditt kollektivavtal innehåller? Eller undrar du om du ska bli medlem i ett akademikerförbund? Snart kommer Saco-S på turné och berättar sin verksamhet.

Under hösten kommer Saco-S att besöka 21 orter runt om i landet för att visa upp sig för medlemmarna men också för att förklara för den som inte är medlem varför det kan vara en bra idé att gå med i facket. Drygt 83 000 statsanställda akademiker är redan med i något Sacoförbund och företräds av Saco-S.

Under turnén kommer medverkande från de olika förbunden att tala om vad kollektivavtalen innehåller, hur man till exempel kan ingå ensklida överenskommelser om att lönehöjningen ska ha en annan form än lönepåslag, hur Saco-S ser på statsförvaltningen och mycket mer.

Läs mer:
» På Saco-S hemsida kan du läsa när turnén är hos dig och anmäla dig.

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Vad är poängen med ett kollektivavtal?

Vad är poängen med ett kollektivavtal?

Spelar det någon roll om arbetsgivaren har kollektivavtal eller inte? Tjänar jag något på det, rent ekonomiskt? Jennifer Nilsson Fridell reder ut de vanligaste frågorna kring kollektivavtal.
Fler artiklar