Vattenfall planerar neddragningar

Vattenfall vill minska antalet anställda med motsvarande cirka 1 000 heltidstjänster. Ungefär hälften av dessa kommer att vara inom stabsfunktioner.Vattenfall vill minska antalet anställda med motsvarande cirka 1 000 heltidstjänster. Ungefär hälften av dessa kommer att vara inom stabsfunktioner.

Det är i kvartalsrapporten för årets första kvartal som Vattenfall berättar om planerna på att minska antalet anställda motsvarande cirka 1 000 heltidstjänster. Det skäl som uppges är att bolaget behöver fortsätta minska sina kostnader.

Vattenfall uppger att efterfrågan på el har varit fortsatt svag under årets första kvartal och att elpriserna har fortsatt falla.

Vattenfalls senaste kvartalsrapport hittar du här.

Ania Obminska

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Så planerar du din klimatsmarta semester

Så planerar du din klimatsmarta semester

Att tänka till kring själva resan är det som har störst betydelse när du vill semestra klimatsmart. Sikta på närmare destinationer, välj tåget eller hyr en elbil.
Fler artiklar