Vad vill du läsa om i Ingenjören? Tipsa oss – vinn säkerhetskit

Säkerhetskit

Ingenjören.se är Sveriges Ingenjörers medlemstidning och vi vill skriva artiklar som är relevanta för så många ingenjörer som möjligt. Nu behöver vi din hjälp att göra tidningen ännu bättre.   

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Redaktionen får in en hel del tips, önskemål och synpunkter från läsarna. Men vi vill ha ännu fler. Svara på minst två av frågorna här nedanför så blir du med i utlottningen av tre säkerhetskit från Sveriges Ingenjörer.

Kitten innehåller USB, Datablocker, RFID Blocking Card och Webcamcover och gör att du kan ladda, surfa och handla säkert. Svara alltså på minst två av frågorna och gör det senast den 11 november så deltar du i utlottningen.

Här är frågorna:

  1. Vad tycker du att Ingenjören borde skriva mer om? Tipsa oss om ämnen som du saknar eller vill läsa mer om.
  2. Vad finns det för problem eller irritationsmoment på ditt jobb eller i din arbetsvardag som du vill att vi ger tips om hur man kan hantera?
  3. Vad handlar din drömartikel i Ingenjören om?
  4. Har du varit med om något på jobbet som vi kan intervjua just dig om? Det kan vara positiva händelser som andra kan lära sig av, eller negativa – som diskrimineringdåligt ledarskap, orimligt höga krav etcetera. Vi vill gärna få konkreta exempel och vill ha personer att intervjua – antingen för en egen artikel eller som ett av flera exempel. Det är möjligt att vara anonym i artikeln.

Vill du skriva mer om vad du tycker om tidningen utöver frågorna så får du gärna göra det också.

Mejla ossingenjoren@sverigesingenjorer.se och skriv ”Tips” i ämnesraden, eller fyll i formuläret här:

[contact-form 1 ”Kontaktformulär”]

Lämna en kommentar

Senaste nytt

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

”Det finns ett oändligt behov av hjälp”

Ingenjören Kateryna Mariushkina i Göteborg är en av de volontärer som engagerat sig i arbetet för Ukraina. ”Det som händer i Ukraina finns hela tiden i bakhuvudet” berättar hon.
Fler artiklar