Ingenjören tog hem priset

Tidningen Ingenjören vann i går kväll fackförbundspressens journalistpris i kategorin Bästa presentation. Det var reportaget Borta bra men Indien bäst som prisades av juryn. Reportaget handlar om indiska IT-konsulter som arbetar på IKEA i Helsingborg. Formgivare: Ola Carlson, text: Karin Lundbäck, fotograf: Anna Simonsson.

1 kommentar

  • Stefan Slivovitsa

    Ingen, ingen, INGEN,
    är så bra som Ingenjören

    11 mars 2011

Lämna en kommentar

Senaste nytt

På tur i liten bil

Ingenjören tar semester – vi ses igen den 12 augusti!

Följ oss gärna på Facebook och Linkedin där vi lägger ut lästips hela sommaren. Här på Ingenjören.se är vi tillbaka den 12 augusti. Trevlig sommar! (inne i inlägget finns länkar till vår sida på Facebook och Linkedin)
Fler artiklar