Vill du skriva här?

Skicka din text till redax@ingenjoren.se!

”Speakers corner” är platsen där du som läsare kan få din egen text publicerad. Tycker du att något som vi skrivit på ingenjoren.se eller i magasinet är fel? Eller har du något särskilt ämne som du brinner för och tycker uppmärksammas för lite? Eller vill du skicka någon uppmaning till Sveriges alla ingenjörer? Mejla en text till oss på redaktionen, ingenjoren@sverigesingenjorer.se, så är chansen stor att du får den publicerad här!

Lämna en kommentar

Senaste nytt

Löser vattenläckage med hjälp av AI

Löser vattenläckage med hjälp av AI

Att lyssna efter läckage är en metod för att identifiera brister i vattenledningar. Nu tar Göteborg Stad även hjälp av AI för att hitta de områden där riskerna med ett läckage är störst.
Fler artiklar