Ingenjören.se lottar ut teaterbiljetter!

Foto: Stockholms stadsteater.

Vill du se premiären av Dödsdansen på Stockholms stadsteaters stora scen fredag den 2 december? Gilla oss på facebook eller följ oss på twitter, och skicka sedan ett mejl till redax@ingenjoren.se senast den 29 november, så är du med i utlottningen av sex biljetter!

Vill du se premiären av Dödsdansen på Stockholms stadsteaters stora scen fredag den 2 december?

Gilla oss på facebook eller följ oss på twitter, @ingenjoeren, och skicka sedan ett mejl med ditt namn till redax@ingenjoren.se, så är du med i utlottningen av sex premiärbiljetter! Senast tisdag 29 november vill vi ha ditt mejl. Vinnarna får två biljetter var. Den 30 november meddelas vilka som vann.

Läs mer om föreställningen på här!

Lämna en kommentar

Senaste nytt