Medlemstidning för Sveriges Ingenjörer
HemIngenjörenVad vill du läsa om i Ingenjören? Tipsa oss - vinn säkerhetskit

Vad vill du läsa om i Ingenjören? Tipsa oss – vinn säkerhetskit

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD
Utlottningen av tre säkerhetskit är avslutad och vinnarna är:
Roger Landelius, Martin Axelsson och Katarina Wärmark. Grattis!

Ingenjören.se är Sveriges Ingenjörers medlemstidning och vi jobbar hela tiden för att göra tidningen så relevant som möjligt för medlemmarna. Nu vill vi ha din hjälp att göra tidningen ännu bättre.   

Vi på Ingenjören får in en hel del tips, önskemål och synpunkter från läsare och medlemmar. Men vi vill ha ännu fler. Därför ställer vi tre frågor här nedanför och lottar ut säkerhetskit från Sveriges Ingenjörer bland dem som svarar.

Kitten innehåller USB, Datablocker, RFID Blocking Card och Webcamcover och gör att du kan ladda, surfa och handla säkert. Svara på minst två av frågorna och gör det senast den 19 november så deltar du i utlottningen av tre kit.

Här är frågorna:

 1. Vad av det Ingenjören skriver om gillar du och tycker att vi ska fortsätta skriva om? Eller finns det saker vi inte skriver om men borde skriva om?
 2. Vad finns det för problem eller irritationsmoment på ditt jobb eller i din arbetsvardag som du vill att vi ger tips om hur man kan hantera? 
 3. Vad handlar din drömartikel i Ingenjören om?

Om du vill skriva mer om vad du tycker om tidningen utöver frågorna så får du gärna göra det också.

Mejla ossingenjoren@sverigesingenjorer.se och skriv ”Tips” i ämnesraden, eller fyll i formuläret här:


  LÄMNA EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  SENASTE NYTT

  Fyra dagars arbetsvecka är en valfråga i Finland

  0
  Den finska statsministern Sanna Marin lovar att införa fyradagarsvecka om hon får förnyat förtroende i det kommande riksdagsvalet. Men i Sverige är frågan mer eller mindre död.

  Arbetsmiljöverket backar: Skyddsombud får företräda enskilda

  0
  Skyddsombuden har rätt att företräda en individ. Det står nu klart efter det att Arbetsmiljöverket upphävt det beslut från 2021 som skapat en del förvirring i frågan.

  Män tjänar allt mindre på en högskoleutbildning

  0
  Högskoleutbildning lönar sig allt mindre för män och särskilt i privat sektor. För kvinnor har lönsamheten däremot ökat de senaste 20 åren.

  Bakgrundskontroller – därför kan du nekas jobbet

  0
  Ingenjören har intervjuat ToFindOut, ett företag som gör bakgrundskontroller. Vad letar de efter? Och vad kan var skäl till att inte få jobbet?

  Huvudskyddsombudet ”Många känner stress av att aldrig bli färdig”

  0
  Huvudskyddsombudet Jan Åkesson vid Siemens har prisats för sitt arbetsmiljöarbete. Fokus är på att halvera antalet anställda i riskzonen för  utmattning.
  Camilla Frankelius

  Snart avgörs löneökningarna – vill ha maximal höjning utan att driva inflation

  10
  Nu går förhandlingarna om industriavtalet in på upploppet. Sveriges Ingenjörers inställning är att anställda ska få del av de vinster som företagen faktiskt gör.  

  Så ger du feedback till chefen

  0
  Att ge feedback till sin chef kan vara både känsligt och riskabelt. Här är några tips på vad du bör tänka på för att din feedback ska falla i god jord.

  Omställningsstudiestödet – så ökar du chansen att få del av pengarna

  0
  Planerar du att skicka in en ansökan om omställningsstudiestöd för hösten? Se då till att du undviker de vanligaste misstagen. 

  Ingenjören Åke säkrar byggnader i jordbävningsdrabbade Turkiet

  0
  Vanligtvis undervisar Åke Solfeldt blivande byggnadsingenjörer vid tekniska högskolan i Jönköping. Men när Turkiet och Syrien drabbades av jordbävning släppte han allt för att delta i hjälparbetet.

  Sök orsaker till stressen – sex faktorer att ha koll på

  0
  Oavsett vad som utlöser stress är effekterna desamma. De påverkar hur vi fungerar intellektuellt och därför behöver din chef hjälpa dig hitta orsakerna och åtgärda dem.

  INGENJÖRSKARRIÄR

  VI REKOMMENDERAR

  Ska jag tacka ja till ett jobb fast jag hoppas på ett annat?

  0
  Vad gör jag om jag får ett jobberbjudande men hoppas på ett annat där beskedet dröjer? Ingenjören bad May Molin, rekryteringskonsult på Qrios Engineering, om råd.